Megérkezett az új elektromos népautó? – VW ID.3 teszt Horváth András

By

Megérkezett az elektromos Volkswagen “népautó” az ID.3 Vajon beváltja a hozzáfűzött reményeket? Sikerült egy igazán jó elektromos autót alkotnia a Volkswagennek?

A sok elektromos SUV után végre egy normális emberi méretű autó, jövőbe mutató mégis csinos formával, egész tágas, kissé futurisztikus belsővel, akár Tesla Model 3-énál nagyobb aksival is és viszonylag elérhető árban. Ez a Volkswagen új elektromos autója az ID.3.

Bár a frankfurti autoshow tele volt elektromos autókkal meg koncepciókkal, én csak a Taycanra és az ID.3-ra fókuszáltam, mert bár különböző szempontok miatt, de ez a két autó volt most a legnagyobb durranás. Persze volt Honda, Seat, Polestar, stb, de ezekről már csináltam videót Genfben.

A videóban a szoftver elég lassúcska volt sokszor, erről azért nem beszéltem, mert közel sem a végleges szoftvert nyomkodtuk. A VW most vett fel egyébként 1000 programozót, ami elég durva szám. Én megjegyeztem a vacsora közben, mikor ezt meghallottam, hogy elég lenne egy is aki brutál jó, de azért nyilván ennél kicsit összetettebb a dolog. 🙂 Nagyjából jövő áprilisra lehet várni a szállításokat, biztos vagyok benne, hogy venni fogják a népek, mint a cukrot. Na jöjjön az első közeli találkozásom az ID.3-mal. Íme:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News